Cursusaanbod

Bij Hondenschool Groningen gaan we voor cursus op maat!

Daarom starten we met privébegeleiding op maat in plaats van groepslessen.
Er wordt niet meer gewerkt met cursusblokken maar met privéles naar behoefte. Voor de ene hond is dit 1 uur, voor een andere hond is dit (twee)wekelijkse lessen tot u genoeg handvaten heeft om zelf verder te gaan. Geen hond en geen baas en geen probleem is gelijk.

Puppyles bij u thuis.
Wanneer de pup thuis komt zijn er zoveel dingen om aan te denken, zijn er zoveel vragen. Ook al heeft u eerder honden gehad, elke pup is weer anders en misschien bent u wel een beetje vergeten hoe het ook alweer ging met de vorige hond. Daarom kunt u met de privébegeleiding gelijk (of zelfs voordat de pup komt) beginnen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op alles!
Naast de standaard puppy onderwerpen zoals socialiseren, zindelijk maken, wandelen aan de lijn,bijtgedrag, alleen laten etc vult u de lessen verder zelf in met onderwerpen die voor u belangrijk zijn!

Gehoorzaamheidsles op maat, u bepaald wat u wilt leren en wat u de hond wilt leren!
Heeft u een lastige puber in huis of misschien een herplaatser uit het asiel of het buitenland? Iedere hond kan leren maar u bepaald wat u de hond wilt leren.
We kijken samen naar het gedrag van de hond,wat laat de hond zien, wat zegt de hond eigenlijk met zijn lijf en gedrag? Wat willen we de hond leren, hoe gaan we dat leren en hoe zorgen we ervoor dat dit gedrag blijft? Er is van alles mogelijk, ik heb een hele rugzak met onderwerpen maar u bepaald.

Kosten per privéles van 1 uur is  € 45.-
Wanneer u buiten een straal van 10km van postcode 9734AT woont houd dan rekening met extra reiskosten.
Tot 15km (van 9734AT)  € 5.- , tot 20km € 10.- tot 30km € 15.-

Heeft u belangstelling voor een privéles vul dan het aanmeldformulier in.

Verder kunt u bij Hondenschool Groningen deelnemen aan Sociale wandelingen en Speuren met uw hond en worden er regelmatig workshops voor de hond en leuke knutselworkshops georganiseerd.

 

bijgewerkt januari 2019