Basis Workshop TTouch

Basis Workshop TTouch

Zondag 30 juli 2017 zal er een workshop TTouch gegeven worden in Woldendorp.

Tellington TTouch©:
Is een vriendelijke en respectvolle manier van werken met dieren. In deze workshop richten we ons op honden. Tellington TTouch©is er op gericht om een hond mentaal, fysiek en emotioneel in balans te brengen. Immers, hoe beter de hond in balans is, hoe beter het in staat is om te gaan met alles dat hij/zij in het dagelijks leven tegenkomt.

TTouch kan gebruikt worden om het gedrag en de gezondheid van uw hond te verbeteren en  eventuele gedragsproblemen aan te pakken. Ook kan TTouch het herstel na ziekte of verwondingen bevorderen en/of de algemene levenskwaliteit van uw hond helpen verbeteren.

Basis workshop TTouch:
Frijke Dijkstra is naast TTouch Practioner ook hulpverlener, kynologisch instructeur en hulphondentrainer. Zij zal deze dag de volgende onderdelen behandelen:

  • Introductie Tellington TTouch©
  • Aanleren verschillende basis TTouches waar u thuis mee aan de slag kunt
  • Grondwerk oefeningen
  • Uitleg over verschillende hulpmiddelen die bij de Tellington TTouch© gebruikt worden

Deze workshop kan gevolgd worden met of zonder hond. Opgave met hond gaat altijd in overleg!
Is uw hond sociaal, kan uw hond met meerdere honden en mensen in een “kleine” ruimte ontspannen en doet u uw hond hiermee een plezier, laat dan bij opgave weten dat u graag uw hond meeneemt. Wanneer uw hond wat reactief is, snel dingen spannend vind is het voor de hond maar ook voor u fijner dat de hond thuis blijft. U kunt dan uw volledige aandacht bij de workshop houden. Er zal altijd een hond zijn waar u “hands on” mee kan werken.

Locatie: Woldendorp, ijsbaangebouw.
Tijd: 10.00- +/- 15.30uur
Kosten: €85.- incl koffie/thee en lunch
Meer informatie en/of opgave: info@hondenschool-groningen.nl